Pas advies

De juiste BH (in de goede maat) voelt comfortabel aan, ondersteunt goed en geeft u een mooier silhouet. Hiernaast verbetert uw houding.

Het is goed om te weten dat één type BH perfect kan zijn voor de ene vrouw en toch totaal verkeerd voor een andere, zelfs al hebben ze dezelfde maat. Het kan dus voorkomen dat, welke maat u ook neemt, een bepaalde BH nooit goed bij u zal passen. Dan is het gewoon niet uw model. Verstandig is het dan om professioneel persoonlijk advies in te winnen.

Wat is de juiste manier van een BH passen?

Wanneer u een nieuwe BH koopt, moet deze comfortabel strak zitten wanneer u de rugsluiting op de meest losse stand vastmaakt. Na verloop van tijd zal de band door het dragen en wassen wat gaan uitrekken. Door de BH op de meest losse stand te kopen, kan u dan altijd nog naar een strakkere stand gaan. Zo heeft u het langste plezier van uw BH.

Om een BH goed aan te trekken, buigt u voorover en laat u uw borsten als druppels in de cups vallen. Hierna “schept” u de borsten vanuit onder uw oksels naar binnen zodat ze volledig in de beugels zitten. Hetzelfde doet u vanuit het midden, zodat het middenstuk van de BH de borsten scheidt. Vergeet ook niet de schouderbandjes te verstellen zodat ze vast, maar niet te stak zitten.