De nieuwe badmode is binnen..!

De meeste badmode is inmiddels binnen. Veel verschillende modellen, vanaf maat 36 t/m 44 en vanaf cup A t/m F. Genoeg te kiezen dus… Maar om het voor u iets makkelijker te maken. Hebben wij voor u een stijladvies gemaakt, want welke bikini past nu het beste bij uw figuur?

stijl advies

 

Recht figuur:

Creëer rondingen door bikinitops te dragen met een speelse twist, decoratieve plooitjes of een strik, het liefst in een halter model. Ook printjes staan je goed. Vergeet niet een badpak met mooie uitsnede te proberen, staat je heel sexy! Vermijd rechte schouderbandjes want deze leggen de nadruk op je ‘niet aanwezige’ taille.

recht figuur

 

Omgekeerde peer:

Kies voor een voorgevormde bikini met beugel om je borsten er mooi in uit te laten komen en voor de juiste ondersteuning. Combineer het met een opvallend bikinibroekje in een print of felle kleur. Een shortje is ook geschikt voor een sportieve look. Vermijd triangel bikini’s met verschuifbare cups die het accent leggen op je decolleté en bandeau bikini’s benadrukken teveel je borstbreedte.

Omgekeerde peerfiguur

Peer:

Een strapless bikinitop staat je goed! Dit laat optisch je schouders breder lijken. Om je borsten meer uit te laten komen kun je ook kiezen voor een bikini met push-up of een sexy decolleté. Draag een bikini top in een felle kleur, een opvallend printje of met ruches. Ben je onzeker over je heupen, kies dan een hoog gesneden broekje (let op: niet te hoog in de taille dragen). Of durf je te kiezen voor juist een klein broekje, want dat doet jouw heupen en billen namelijk smaller lijken.

Peerfiguur

Zandloper:

In triangelbikini’s komen je vormen goed  uit. Om je heupen te verhullen kun je kiezen voor een hoger bikinibroekje, zoals het broekje met omslag waarbij je de band omhoog kunt dragen. Een haltertop staat je ook goed, het geeft een sexy decolleté. Om balans te houden in je figuur kun je het beste kiezen voor één kleur of printje. Vermijd shortjes, want deze maken je billen groter. Ook strapless is niet het meest geschikt, omdat dit je schouders breder doen lijken.
zandloper figuur

Appel:

Kies voor een (corrigerend) badpak met een taillerend effect of voor een badpak met plooitjes die een eventueel buikje verbergt. Een tankini staat je ook vlot, combineer het met een omslagbroekje. Ga voor grote kleurvlakken, grote prints, verticale of diagonale strepen. Wil je graag een bikini dragen, kies dan voor een bikinitop met een beugel (en eventueel voorgevormd) voor extra ondersteuning. Vermijd kleine, lage broekjes.

Appel figuur

Kies de juiste maat!

Koop uw badmode niet te klein, maar zeker ook niet te ruim, want badmode wordt wijder door het dragen in water.

Laat je maten goed opmeten door een deskundig specialist in onze winkel. Of meet jezelf zorgvuldig op door middel van onze “advies button” op de website.