een suggestie…. voor een persoonlijk cadeautje

Tja, over Sinterklaas en Zwarte piet  gaan wij niet discussiëren… daar schiet niemand wat mee op! Wij houden het graag positief. Want wij zijn in de veronderstelling dat een cadeautje krijgen vooral leuk moet zijn en blijven! En een cadeautje krijgen is vooral erg leuk, als het super mooi is ingepakt…. daar willen wij ook heel graag ons best op doen! Mooi vloeipapier, strikjes, een bijpassend tasje en wat inspiratie in de vorm van foldertjes! Heerlijk is het moment om dit dan te mogen uitpakken.

Maar een cadeautje kopen kan best wel eens heel moeilijk zijn, dat is een feit. Om altijd de makkelijke weg te kiezen, een cadeaubon, is natuurlijk niet altijd een bonuspunt. Dan willen we graag meedenken voor een leuk en persoonlijk cadeau. Het kan al voor een relatief klein bedrag, Onder de tien euro hebben we al leuke slof sokken in alle maten en kleuren. Wie wat meer wil besteden kan voor een nachthemd of pyjama bij ons terecht. Zowel hip, jong als klassiek en stijlvol. En wat ook altijd in de smaak valt is een huispak of badjas. Heerlijk comfortabel, wie wordt daar nu niet blij van?

Maar ook voor de meer romantisch ingestelde gevers, kunnen we helpen met het uitzoeken van een persoonlijk presentje in de vorm van een lingerie setje. Samen zoeken we naar een prachtig setje naar uw wens, dat lukt eigenlijk altijd! Er is keuze in merken, kleuren, modellen en kant….

Maar wanneer u het echt niet meer weet of wanneer u gewoon snel wil kiezen… Dan kunt u altijd de optie voor een cadeaubon kiezen en ook deze pakken we gezellig voor u in, met strikje en in tasje met inspiratie.

En wij zeggen altijd, iedereen draagt het…. dus het komt altijd van pas! Maar laten we er dan wel een feestje van maken!!!!

10163246-0004