(W) Ondermode

Naadloze slips, corrigerende lingerie, en andere trucjes…. Ze zijn inmiddels in onze winkel niet meer weg te denken! Iedereen heeft een andere behoefte en iedereen heeft wel eens een specifieke vraag. Wat bij ons veel voorkomt is dat er een prachtig jurkje is aangeschaft. Het was niet eens al te prijzig en echt beeldig. Maar vervolgens denk je pas na over wat er onder kan worden gedragen?! Het is een te dunne stof voor je lievelingsslip en ook het bh bandje ontsiert het geheel. Of de voering ontbreekt. Soms is het zelfs beter een bh te dragen zonder een bandje, een zogenaamde strapless bh.

Hiervoor zijn bij ons heel veel oplossingen te bedenken, we denken ook graag met u mee! Het beste is het als u uw kledingstuk meeneemt. We kunnen dan direct zien wat het juiste effect geeft, welk artikel u het beste resultaat geeft.

Of het nu een artikel uit de wonderdisplay van Magic is…. Dit zijn hele hippe doosjes met bijvoorbeeld bh verlengstukjes, fashiontape, plakbh’s, ┬ásilliconen kipfilets en doorzichtige bandjes. Ook vullingen voor de bikini of badpak. Maar nog veel meer trucjes, waarvan wij eerst ook niet het bestaan van afwisten…. Mannen moesten eens weten!

Daarnaast zijn er talloze corrigerende artikelen, daarmee straal je zelfvertrouwen uit en ook al moet je niet verwachten dat je meteen maten smaller oogt…. je hebt net even een gladder beeld en een soepel vallend jurkje.

Weet u ook niet hoe uw feestelijke outfit ook een feestje wordt om te dragen? Komt u dan even langs met uw outfit en wij helpen u graag om het naar uw wens en met onze kennis tot een goed resultaat te brengen. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd bellen of mailen met uw specifieke vraag.

De komende tijd proberen we u alvast een aantal (w)onder artikelen van Magic aan u onder de aandacht te brengen via onze Facebook site. Zodat u een beeld heeft van de verschillende mogelijkheden. Mogelijk gaat u zich ook verbazen over de oplossingen en denkt u bij aanschaf van het leuke zomerjurkje direct…. Dat komt helemaal goed, met (w) ondergoed!